Recept Plněné paprikové lusky se šlehačkou

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Postup přípravy: Rohlík, uzené, salám, sýr, cibuli rozkrájíme na malé kostičky.Přidáme vejce, sůl, pepř a zamícháme.Naplníme paprikové lusky a vložíme do olejem vymazaného pekáčku a vysypaného vegetou.Přidáme rozkrájená rajčata a dáme do trouby zapéct do růžova.Když jsou papriky růžové , tak je obrátíme a zalijeme šlehačkou a ještě chvíli dusíme.

Recept je z kategorií: Zeleninová jídla

Nahlásit recept

  • 15.11.06 vloženo
  • 3920x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hod.30 min.

Počet porcí

  • 5 porcí

Ingredience

  • Ingredience.
  • 5 paprikových lusků (podle velikosti)
  • 2-3 oloupané rajčata
  • šlehačku
  • vegetu
  • Náplň.
  • 1 rohlík nakrájený na drobné kostičky
  • 10 dkg uzeného
  • 10 dkg měkkého salámu
  • 10 dkg sýru ementálu
  • 2 vejce , cibule
  • sůl, pepř, sladkou papriku
  • Olej na vymazání pekáčku.

Doporučená příloha

  • brambor nebo může být i chleba.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Plněné paprikové lusky se šlehačkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
blamamka
292 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Plněné paprikové lusky se šlehačkou

Dělala jsem dnes tyto papriky k obědu a musím uznat fakt výborné!! Nemá to chybu.

blamamka
292 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Plněné paprikové lusky se šlehačkou

Díky, ukládám do oblíbených.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz