Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Sarah Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Oloupané kedlubny ovaříme v osolené vodě do poloměkka. Vyjmeme, po vychladnutí opatrně vydlabeme vnitřek a naplníme nádivkou. *** Nádivku připravíme takto: drobně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme mleté maso a za stálého míchání je osmažíme. Sejmeme z plotýnky a vmícháme ostatní suroviny. *** Vydlabané vnitřky kedluben jemně nakrájíme, osmahneme na oleji, podlijeme trochou vody, přidáme naplněné kedlubny, bujónovou kostku a dusíme pod poklicí nebo pečeme v troubě, až změknou. Podléváme vodou. Když kedlubny téměř změkly, do šťávy vmícháme kečup, kedlubny posypeme sýrem a necháme jej roztavit. Při dušení na plotně se sýr dobře roztaví pod poklicí.
Recept je z kategorií: Zeleninová jídla
rýže
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Plněné kedlubny