Recept Plněné kedlubny

Sarah Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Oloupané kedlubny ovaříme v osolené vodě do poloměkka. Vyjmeme, po vychladnutí opatrně vydlabeme vnitřek a naplníme nádivkou. *** Nádivku připravíme takto: drobně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme mleté maso a za stálého míchání je osmažíme. Sejmeme z plotýnky a vmícháme ostatní suroviny. *** Vydlabané vnitřky kedluben jemně nakrájíme, osmahneme na oleji, podlijeme trochou vody, přidáme naplněné kedlubny, bujónovou kostku a dusíme pod poklicí nebo pečeme v troubě, až změknou. Podléváme vodou. Když kedlubny téměř změkly, do šťávy vmícháme kečup, kedlubny posypeme sýrem a necháme jej roztavit. Při dušení na plotně se sýr dobře roztaví pod poklicí.

Recept je z kategorií: Zeleninová jídla

Nahlásit recept

  • 7125x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hod.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 větší kedlubny
  • 2 lžíce kečupu
  • 2 lžíce strouhaného sýra
  • sůl, olej, kousek masoxu

Nádivka:

  • 1 cibule
  • 40 dkg mletého masa
  • 1 vejce
  • 2 lžíce škrobové moučky
  • olej, mletý pepř

Doporučená příloha

  • rýže

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Plněné kedlubny

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz