Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník Bibi Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Postup: papricky ogrilujeme v troube, na grilu nebo na plynovem horaku do doby nez zacnou puchyrkovat. Kdo ma nervy, sloupe je. (vzdy je lepsi dat je horke do misky, prikryt a po pulhodce je sloupnout). Opatrne rozriznout na kapsicku a vyndat jaderka. Pote naplnit a dat na pomasteny plech. V pripade, ze syr preteka, nebat se a dat to nenaplnenou stranou dolu. Grilovat dokud syr nebubla (200C) cca 10-15 minut.
Recept je z kategorií: Chuťovky
Podavat s tequilou a hasici.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Plnene jalapeno papricky
5068 příspěvků 16.6.08 09:49
…o))
http://www.youtube.com/watch?…
Serrano papričky jsou méně pálivé než jalapeňos a jsou i menší, ty by nestálo zato plnit. Ono i tak je dost práce s jalapeňos. Ale daj se použít i slovenské papriky, které jsou větší a sekané jalapeňo se dá přidat do náplně, může se použít i marinované v adobo.
Některé recepty jsou tady ,
tady ,
tady ,
tady ,
tady ,
tady a
tady
47 příspěvků 11.12.06 22:41
Myslim serano, samozrejme - v nejakem nalevu - tomu rikam hot
47 příspěvků 11.12.06 22:29
Oni opravdu nejsou az tak palive. A nez k nam docestuji, tak uz nepali skoro vubec. Tudle jsem si zobla ancho chili, to bylo jine:-(
1642 příspěvků 25.1.09 03:43
Asi jsem zbabělec, pro mě japaleno papričky je zbytečné něčím plnit. Stačí ždibec a ztrácím chuť. I když na Mananově stupnici pálivosti nejsou až tak vysoko. Tak všem odvážným přeji dobrou chuť!