Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Alis Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Želatinu namočím v malém množství ledové vody, nechám nabobtnat. Krevetky scedím, pár kousků nechám stranou na ozdobu. Avokáda rozpůlím a vyjmu pecku. Opatrně vydlabu dužinu, našlehám do pěny a přidám citrónovou šťávu, sůl, pepř a jednu lžíci šlehačky. Zamíchám. Zbylou šlehačku zlehka ušlehám. Probuzenou želatinu smíchám se dvěma lžícemi horkého mléka a důkladně promíchám, až se rozpustí. Źelatinu v mléce spojím se šlehačkou a vmíchám do pěny společně s okapanými krevetkami. Krevetkovo avokádovým koktejlem naplním avokádové "skořápky", snažím se vrstvit do výšky. Uložím do lednice na minimálně hodinu, raději na delší dobu. Podávám vychlazené, zdobené snítkou kopru a např. krevetkou, kterou jsem si nechala stranou.
Recept je z kategorií: Studená kuchyně
bílé pečivo, toast, neutrální tortilla chipsy
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Plněné avokádové bárky