Recept Plněná sekaná

aneb Plněná sekaná - srnčí hřbet

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Tvrdé rohlíky nebo strouhanku namočíme aspoň na 5 minut do mléka. Vymačkáme je a přidáme k masu. Přidáme 1 vejce, pepř, majoránku a sůl rozetřenou s česnekem. Polovinu směsi dáme do formy (vyložené alobalem). Do středu směsi položíme za sebe párky. Na párky dáme míchané 2 vajíčka (škvařešinu) a můžeme tam taky přidat sterilovanou zeleninu. Pokryjeme zbytkem směsí, poklademe plátky másla a pečeme asi 40 minut. Po 30 minutách to raději zkontrolujeme špejlí.

Recept je z kategorií: Mleté maso

Nahlásit recept

  • 18.03.02 vloženo
  • 19434x zobrazeno

Čas přípravy

  • hodina

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 mletého masa (nejlépe hovězí a vepřové)
  • 2 tvrdé rohlíky
  • strouhanku
  • 3 vejce
  • 1,5 dcl mléka
  • 2 nožičky tenkých párků
  • česnek
  • mletý pepř a majoránka
  • sůl a kousek másla

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Plněná sekaná

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
jajiti
16 příspěvků 13.06.10 20:08
Re: Plněná sekaná - srnčí hřbet

Tak tuto sekanou jsme měli už jednou, ale přidala jsem do ní smaženou cibulku,byla to ňamina, dneska bude repete

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Karbanátky

Nejlepší recepty

Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Štika na smetaně Štika na smetaně
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz