Recept Pivovarnický sekaný řízek

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pivovarnický sekaný řízek

Postup

Maso našleháme s pivem a vmícháme kostičky sýra a salámu. Osolíme, přidáme prolisovaný česnek a nadrobnou nakrájenou feferonku. Je-li třeba, zahustíme strouhankou.

Ze směsi vytvarujeme podlouhlé řízky, které obalujeme v těstíčku z mouky, piva a vejce a smažíme v rozpáleném tuku.

Tip: nastrouhaný tvrdý sýr můžeme přidat i do těstíčka na obalování.

Recept je z kategorií: Mleté maso

Nahlásit recept

  • 22.05.09 vloženo
  • 5457x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 350 g mletého masa
  • 100 ml světlého piva
  • 50 g tvrdého sýra
  • 50 g měkkého salámu
  • 4 stroužky česneku
  • 1 feferonka
  • sůl
  • strouhanka
  • tuk na smažení
  • Na obalení:
  • 80 g hladké mouky
  • 1 vejce
  • 100 ml světlého piva

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pivovarnický sekaný řízek

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz