Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
majket Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na sádle nebo oleji zpěníme na klínky nakrájenou cibulku, posléze přidáme maso nakrájené na kostičky, osolíme, opepříme, okořeníme a dusíme ve vlastní šťávě pěkně doměkka. Poté přihodíme na plátky nakrájenou slaninku, šťávu necháme vydusit, zaprášíme moukou a osmahneme. Nakonec opatrně zalijeme pivem ( bacha ať se to nepřežene) a povaříme.
Recept je z kategorií: Vepřové maso
Podáváme s hranolkama nebo rýží a spláchnout to můžem zbylým pivem.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pivovarnická bašta
V podstatě to znám jako pivovarský guláš, akorát se dává černé pivo. Jenom nevím, co to je „koření na roštěnky“? Směsi moc neumím, neboť je nepoužívám.
740 příspěvků 25.1.09 03:43
Majket a nie je to horke ? Uz som raz robila nejake masko na pive a isiel do toho chlieb a bolo to tak horke, ze to skoncilo v kosi. Ale milujem recepty, kde ide alkohol, takze mozno skusim