Recept Pivní omáčka

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pivní omáčka

Postup

V kastrolku rozehrejte máslo a na nem orestujte cibuli a cesnek do zlatova. Prilejte k nim vývar a pivo a varte mírným varem ca. 8 minut. Dochutte solí, peprem a kmínem.

Tip: Pri restování cibule a cesneku pridejte do kastrolku plátky zampionu.

Tato omácka je vhodná k frikadelám, sekané peceni a ke zbytkum pecene.

Recept je z kategorií: Omáčky

Nahlásit recept

  • 10.02.09 vloženo
  • 10529x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 minut

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 30 g másla
  • 1 cibule, nakrájená na drobné kosticky
  • 4 prolisované strouzky cesneku
  • ca. 125 ml tmavého piva
  • ca. 5 PL (telecího) vývaru
  • mletý kmín
  • sul
  • pepr
  • evt. plátky zampionu

Doporučená příloha

  • Uvedena v receptu.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pivní omáčka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
gmp
1603 příspěvků 13.02.09 17:09
Re: Pivní omáčka.

Jednoduché a slibné, znamenám si. Miloš

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Pelmeně z červené řepy

Nejlepší recepty

Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz