Recept Pivní naklepánci

zlata Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Maso naklepeme a nakrájíme na nudličky. Z ostatních surovin kromě okurek si našleháním připravíme marinádu a maso do ní naložíme a na 24 hodin šoupnem do lednice. Druhý den na troše oleje osmahneme do hněda, přihodíme nakrájené okurky, kápnem trošku vody na vytvoření sosu, eventuelně zahustíme solamylem.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 19.10.07 vloženo
  • 2802x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1/2 + 24 hod

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 řízky
  • 1 PL grilovacího koření
  • 1 PL ostré dijonské hořčice
  • 2 PL oleje
  • 4 PL piva (nejlépe 12°)
  • 1 PL alkoholu bez chutě (vodka atd.)
  • 4 sladkokyselé okurky
  • olej na smažení.

Doporučená příloha

  • chléb, tortily atd.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pivní naklepánci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz