Recept Pivní naklepánci

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso naklepeme a nakrájíme na nudličky.
Z ostatních surovin kromě okurek si našleháním připravíme marinádu a maso do ní naložíme a na 24 hodin šoupnem do lednice.
Druhý den na troše oleje osmahneme do hněda, přihodíme nakrájené okurky, kápnem trošku vody na vytvoření sosu, eventuelně zahustíme solamylem.

Recept je z kategorií: Vepřové maso


Reklama

Nahlásit recept

  • 19.10.07 vloženo
  • 2389x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1/2 + 24 hod

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 řízky
  • 1 PL grilovacího koření
  • 1 PL ostré dijonské hořčice
  • 2 PL oleje
  • 4 PL piva (nejlépe 12°)
  • 1 PL alkoholu bez chutě (vodka atd.)
  • 4 sladkokyselé okurky
  • olej na smažení.

Doporučená příloha

  • chléb, tortily atd.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pivní naklepánci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Tažený štrůdl


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Houbová smaženice Houbová smaženice
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz