Recept Pivní krůta

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pivní krůta

Postup

V tlakovém hrnci na tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme osolené a opepřené krůtí maso.

Podlejeme pivem a trochou vody. Hrnec uzavřeme a vše dusíme na mírném ohni 30 minut. Do vzniklé šŤávy přidáme strouhanku a rozinky předem namočené v pivu. Ještě trochu povaříme.

Tip: Místo strouhanky můžeme použít strouhaný perník.

Recept je z kategorií: Krůta či krocan

Nahlásit recept

  • 21.05.09 vloženo
  • 5410x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800 g krůtího masa bez kostí (spíš červené maso ze stehen)
  • 2 cibule
  • 2 lžíce oleje
  • 500 ml piva - ležáku
  • 2 lžíce strouhanky
  • 2 lžíce rozinek
  • pepř
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pivní krůta

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Štika na smetaně

Nejlepší recepty

Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Štika na smetaně Štika na smetaně
Chilli con carne Chilli con carne
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz