Recept Pivní krůta

pepicek Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Pivní krůta

Postup

V tlakovém hrnci na tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme osolené a opepřené krůtí maso. Podlejeme pivem a trochou vody. Hrnec uzavřeme a vše dusíme na mírném ohni 30 minut. Do vzniklé šŤávy přidáme strouhanku a rozinky předem namočené v pivu. Ještě trochu povaříme. Tip: Místo strouhanky můžeme použít strouhaný perník.

Recept je z kategorií: Krůta či krocan

Nahlásit recept

  • 21.05.09 vloženo
  • 5865x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800 g krůtího masa bez kostí (spíš červené maso ze stehen)
  • 2 cibule
  • 2 lžíce oleje
  • 500 ml piva - ležáku
  • 2 lžíce strouhanky
  • 2 lžíce rozinek
  • pepř
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pivní krůta

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Kuře na medu Kuře na medu
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz