Recept Pivní krůta

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pivní krůta

Postup

V tlakovém hrnci na tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme osolené a opepřené krůtí maso.

Podlejeme pivem a trochou vody. Hrnec uzavřeme a vše dusíme na mírném ohni 30 minut. Do vzniklé šŤávy přidáme strouhanku a rozinky předem namočené v pivu. Ještě trochu povaříme.

Tip: Místo strouhanky můžeme použít strouhaný perník.

Recept je z kategorií: Krůta či krocan


Reklama

Nahlásit recept

  • 21.05.09 vloženo
  • 5288x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800 g krůtího masa bez kostí (spíš červené maso ze stehen)
  • 2 cibule
  • 2 lžíce oleje
  • 500 ml piva - ležáku
  • 2 lžíce strouhanky
  • 2 lžíce rozinek
  • pepř
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pivní krůta

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Girasoli gorgonzola e noci


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz