Recept Pivní krůta

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pivní krůta

Postup

V tlakovém hrnci na tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme osolené a opepřené krůtí maso.

Podlejeme pivem a trochou vody. Hrnec uzavřeme a vše dusíme na mírném ohni 30 minut. Do vzniklé šŤávy přidáme strouhanku a rozinky předem namočené v pivu. Ještě trochu povaříme.

Tip: Místo strouhanky můžeme použít strouhaný perník.

Recept je z kategorií: Krůta či krocan



Nahlásit recept

  • 21.05.09 vloženo
  • 5322x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800 g krůtího masa bez kostí (spíš červené maso ze stehen)
  • 2 cibule
  • 2 lžíce oleje
  • 500 ml piva - ležáku
  • 2 lžíce strouhanky
  • 2 lžíce rozinek
  • pepř
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pivní krůta

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Králičí roláda na víně





Nejlepší recepty

Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Chilli con carne Chilli con carne
Tatranské kuře Tatranské kuře
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Houbová smaženice Houbová smaženice

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz