Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Muchacho Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Těsto. Pivo svařit s máslem a solí. Přisypat mouku a hmotu dobře osmahnout. Nakonec vmíchat vejce. Pivní těstíčko nechat vychladnout, a pak z něho na vymaštěném plechu vytvořit zdobícím sáčkem kobližky. Péci v troubě při 220°C. Po dopečení, sejmout z plechu a dát vychladnout. Nádivka: Ušlehat smetanu,smíchat s tvarohem a medem. přilít pivo, přidat vanilkový cukr, citron. kůru a mandlové aroma. Dobře promíchat a navršit na kobližky.
Recept je z kategorií: Moučníky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na pivní kobližky s tvarohem
1200 příspěvků 25.1.09 03:43
jo máš vlastně pravdu a jen tak pro zajímavost chystám se vyzkoušet i Tvé další receptíky s pivem, děkuji a hezký večer Z.
361 příspěvků 25.1.09 03:43
Recept jsem znovu našel a je uvedena skutečně jen mouka.
Z vlastní zkušenosti vím, že různě na světě je mouka pouze jedna. Nevím jaká , jak hrubě, jemně mletá, ale používá se na všechno. Na chléb, koláčky nejrůznější pečivo atd, atd. Já jí používal i na knedlíky, kdo nevěděl-nepoznal. U nás je nemyslitelné vařit knedlíky z hladké mouky. LZE ! A když je k tomu na př. vynikající svíčková, nikdo ani nevzpomene z jaké mouky jsou knedlíky.
1200 příspěvků 25.1.09 03:43
Děkuji Ti za snahu, mám vše včetně pivka, už se na ně těším.
5068 příspěvků 25.1.09 03:43
No jooo…koblizky su hotove a naplnene ( minimum solena feta- nie tvaroh ) a papaju sa k mojmu podivu strasne rychlo… nie preto, ze recept je zly ale preto, ze mne naozaj tieto odpalovane cesta nejdu. Nikdy mi nevyjde take naozaj naozaj dobre… stale mi to kustik splasne ci zmlandravie ci co… ). Ale aj tak su lahodne a chutne a rodinka papa ostosest. A cesto ma krasnu tmavu zlatavu medovu farbu a aj na pohlad su krasne. Niektore som urobila vacsie a prerezala a naplnila. Vdaka za fajn recept.;)
Muchacho všechno se dá napravit, u svého receptu v pravo klikneš (upravit tento recept) a v dolní části můžeš opravovat, doplňovat a měnit recept jak se Ti zlíbí. Pak dáš uložit a je hotovo … to zvládneš. Nikdo nejsme neomylný a proto pepíček vymyslel tento způsob opravy receptů. Pěkný den.
361 příspěvků 25.1.09 03:43
Kritika se přijímá. Omlouvám se za pravopis. V zápalu popisování dobrot k pivu, se občas nějaká chybička vloudí
361 příspěvků 25.1.09 03:43
Nemohu tento recept najít, asi mouka pšeničná semletá a bílá, spíš asi hladká. Omlouvám se.
1200 příspěvků 25.1.09 03:43
Tak Muchacho přestaň do sebe lámat pivko a napiš jaká je vlastně ta mouka.
Né to nebylo vážně, ale stejně by mě to zajímalo. Dík.....
A také nadpisy receptů podle pepíčka se píšou velkým písmenm …a po tečce taktéž píšeme velké písmenko a po čárce je mezerník…ach, jo…
1200 příspěvků 25.1.09 03:43
chybka se Ti vloudila, jakou mouku, to jsi neuvedl.