Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Bohous Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Obvyklý postup: Maso nakrájíme na kostky, opečeme v rozpáleném sádle, osolíme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, podlijeme světlým pivem, přidáme koření a dusíme doměkka. Až maso změkne guláš zahustíme.
Recept je z kategorií: Guláše
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pivní guláš
tvůj brácha je ti hodně podobný, jen oproti tobě používá háčky a čárky

Jestli ony ty recepty sem vkládané nemají postup vyložit těm, co ještě podobné jídlo nedělali, co ty na to? Na druhou stranu, pokud sem někdo vloží seznam ingrediencí na guláš, aniž by si ověřil, že je jich tu nejméně třicet a pod recepty další kombinace, Bunterovo krásné sáhodlouhé a podrobné povídání nevyjímaje, pak máš asi pravdu: není nutné zdržovat se postupem, ono totiž nebylo nutné vkládat vůbec nic. Pozdravuj Bohouše a řekni mu, že by neměl zapomenout vložit recept na buchtu Hrk-hrk, ani u ní nemusí psát postup
Ja se divim proc se roscilujete,ze recept neuvadi postup pripravy.Kazdy kdo varil gulaz tak zna zakladni postup,akorat se mne zda malo cibule.Ja davam co masa to cibule.
Málo cibule? Hm. Možno sú to cibule pestované „neobvyklým postupom“ a každá má veľkosť hádzanárskej lopty. ;-p
Maňano mluvíš mně z duše … a ještě se i někdy autoři rozčilujou. A někdy i oko za oko, zub za zub. Pokud je to nováček …tak chápu, ale i když: jestli je to nováček?
Tak jsem na Labužníku dlouho nebyl, ale vidím, že změny jsou veliké!!
Jak jsem vyrozuměl, tak recepty se teď budou psát jako:
Ingredience:
Druh a množství obvylké
Příprava:
Obylký postup
Už se těším na tu záplavu nových receptů! Ale u toho nehodlám asistovat.
Tak se mějte.
Tolerantní?
) A je tam málo cibule
)
prinos je nulovy, jedine me tak napada … autor uz se urcite tesi na diskuzi, kdo vi co pri cteni bude provadet
Já jsem hodně tolerantní, ale tohle je už opravdu trochu moc. Jaký je přínos tohoto recepisu? Miloš