Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Cibuli a maso restujte v hrnci na oleji za vysoké teploty az je maso opecené do hneda. Dejte je do pomalého hrnce spolu s cesnekem, rajcatovou pastou, paprikou, vývarem, kmínem, cukrem a pivem. Osolte, opeprete a promíchejte. Varte zakryté na HIGH 1 hodinu. Hrnec prepnete na LOW a varte jeste asi 5 hodin. Rozmíchejte mouku v trose vody, nalejte do hrnce, promíchejte a varte na HIGH jeste asi 15-20 minut. Do guláse vmíchejte smetanu. Originální prílohou k tomuto gulási je knedlík a cervené zelí. Zelí lze, samozrejme, vynechat.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
Uvedena v receptu.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pivní guláš v pomalém hrnci
717 příspěvků 25.1.09 03:43
Pivo se pridává na zacátku. Uz jsem to opravil. Díky!
353 příspěvků 25.1.09 03:43
prosím, to pivo se přidává na začátku doby varu nebo až později?