Recept Pita kapsa

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

V pánvi na oleji orestujeme kuřecí maso nakrájené na nudličky. Poté co se zatáhne, přidáme mraženou zeleninu a restujeme spolu s ním. Jakmile je maso hotové, přidáme brynzu a mícháme dokud se zcela nerozpustí. Okořeníme solí, kari a pepřem a necháme chvíli odležet.

Pita chléb potřeme tatarskou omáčkou, poklademe na něj listy salátu a tenké plátky rajčete. Přidáme masovou směs a zabalíme, navrch poklademe plátky eidamu a krátce zapečeme v troubě nebo mikrovlnce, dokud se sýr neroztaví a pita nezměkne.

Recept je z kategorií: Kuřecí maso


Reklama

Nahlásit recept

  • 25.06.10 vloženo
  • 3249x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 min

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 2 velké pita chleby
  • 2 lžíce oleje
  • 200 g kuřecího masa (prsa, stehna)
  • 50 g mražené zeleniny
  • 150 g brynzy
  • kari
  • sůl
  • pepř
  • listy ledového salátu
  • tatarka
  • 1 rajče
  • 4 plátky eidamu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pita kapsa

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
SweetThink
12 příspěvků 30.06.10 03:26
Re: Pita kapsa

ivi, brynzu jsem dala úplně na závěr, kdy 100°C už v pánvi nebylo, takže to nezkrupelnatí :-) ale vytvoří to takovou fajn šťávu

 
iva 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 27.06.10 06:29
Re: Pita kapsa

musí být ve směsi nutně bryndza? Ona totiž bryndza přešlá 100°C zkrupelnatí a je (alespoň pro mne) obtížně poživatelná. Umělecký dojem je pak 0. :-(

 
ucitelas
328 příspěvků 26.06.10 20:19
Re: Pita kapsa

no to bych si asi nedal,neva, ale jen nevím proč musím před tím, než bych se pustil do díla tu zeleninu mrazit??

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz