Recept Pistolnický kotlík (Maggi)

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Uzený bok uavříme ve vodě, necháme prochladnout a nakrájíme na kostičky. Fazole uvaříme v osolené vodě. Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a dáme vařit do uzeného vývaru. Polévku dolijeme vodou, přidáme směs Gulášová polévka Maggi, metličkou důkladně promícháme a necháme vařit. Do polévky přidáme nakrájené uzené maso, uvařené fazole a za stálého míchání krátce povaříme. Čerpáno z Nestlé Food Services (2000).

Recept je z kategorií: Bramborové polévky

Nahlásit recept

  • 24.06.04 vloženo
  • 4844x zobrazeno

Počet porcí

  • 10 porcí

Ingredience

  • 190 g Gulášové polévky Maggi
  • 500 g brambor
  • 350 g uzeného boku
  • 2,6 l vody
  • 50 g bílých fazolí
  • 50 g červených fazolí.

Doporučená příloha

  • slané pečivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pistolnický kotlík (Maggi)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Pistolnický kotlík (Maggi)

ataata
43 příspěvků 11.4.10 04:36
Re: Pistolnický kotlík (Maggi)

Dělám něco obdobného, ale nepoužívám uzený bok, ale kupuji k tomu účelu uzené křupky (53Kč/kg) nebo uzená žebra (80Kč/kg). Kosti jsou prostě kosti.
K závařce používán ještě trochu předvařené rýže. Fazole používám konzervované, hlavně v chili omáčce.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Hruškový koláč Hruškový koláč
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz