Recept Pistolnický kotlík (Maggi)

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Uzený bok uavříme ve vodě, necháme prochladnout a nakrájíme na kostičky. Fazole uvaříme v osolené vodě. Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a dáme vařit do uzeného vývaru. Polévku dolijeme vodou, přidáme směs Gulášová polévka Maggi, metličkou důkladně promícháme a necháme vařit. Do polévky přidáme nakrájené uzené maso, uvařené fazole a za stálého míchání krátce povaříme. Čerpáno z Nestlé Food Services (2000).

Recept je z kategorií: Bramborové polévky

Nahlásit recept

  • 24.06.04 vloženo
  • 4749x zobrazeno

Počet porcí

  • 10 porcí

Ingredience

  • 190 g Gulášové polévky Maggi
  • 500 g brambor
  • 350 g uzeného boku
  • 2,6 l vody
  • 50 g bílých fazolí
  • 50 g červených fazolí.

Doporučená příloha

  • slané pečivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pistolnický kotlík (Maggi)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
ataata
43 příspěvků 11.04.10 04:36
Re: Pistolnický kotlík (Maggi)

Dělám něco obdobného, ale nepoužívám uzený bok, ale kupuji k tomu účelu uzené křupky (53Kč/kg) nebo uzená žebra (80Kč/kg). Kosti jsou prostě kosti.
K závařce používán ještě trochu předvařené rýže. Fazole používám konzervované, hlavně v chili omáčce.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz