Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Uzený bok uavříme ve vodě, necháme prochladnout a nakrájíme na kostičky. Fazole uvaříme v osolené vodě. Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a dáme vařit do uzeného vývaru. Polévku dolijeme vodou, přidáme směs Gulášová polévka Maggi, metličkou důkladně promícháme a necháme vařit. Do polévky přidáme nakrájené uzené maso, uvařené fazole a za stálého míchání krátce povaříme. Čerpáno z Nestlé Food Services (2000).
Recept je z kategorií: Bramborové polévky
slané pečivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pistolnický kotlík (Maggi)
43 příspěvků 11.4.10 04:36
Dělám něco obdobného, ale nepoužívám uzený bok, ale kupuji k tomu účelu uzené křupky (53Kč/kg) nebo uzená žebra (80Kč/kg). Kosti jsou prostě kosti.
K závařce používán ještě trochu předvařené rýže. Fazole používám konzervované, hlavně v chili omáčce.