Recept Pirátský gulás

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Rybu nakrájejte na sousta, brambory oskrábejte a nakrájejte je na kostky. Paprikové lusky ocistete a nakrájejte na mensí kousky. Cibuli oloupejte, nakrájejte na kosticky a v hrnci na oleji ji osmahnete. Pridejte k ní vývar, papriku, rajcatový protlak a brambory. Osolte, opeprete, zakryjte poklickou a duste ca. 15 minut.
Kousky ryby potrete citronovou stávou a pridejte je do hrnce spolu s paprikovými lusky. Privedte k varu, snizte teplotu a duste pod poklickou az je vse mekké.

Recept je z kategorií: Ryby


Reklama

Nahlásit recept

  • 30.08.08 vloženo
  • 3677x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 g filetu z pangasia
  • 500 g brambor
  • 2 cervené paprikové lusky
  • 2 cibule
  • citronová stáva
  • 1 PL oleje
  • ½ l zeleninového vývaru
  • 3 PL rajcatového protlaku
  • 1 KL papriky
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Chléb, pecivo.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pirátský gulás

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
Viesuc
9 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Pirátský gulás.

Já jsem osmahla cibuli a pak na chvíli i protlak. Protlak osmahnu vždy, přijde mi, že není pak tolik kyselý, pak dám papriku, ale už nerestuji, zaliju hned vývarem

 
Kvetka
149 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Pirátský gulás.

Papriku na cibuli a pak teprve vývar, nebo se to dusí bez osmahnutí papriky?

 
Viesuc
9 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Pirátský gulás.

Včera jsem gulášek uvařila a byl absolutně famózni, chválim a budu vařit častěji.

 
Labužník Terrinka02
1113 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Pirátský gulás.- spisere,

neuvěřitelné, zrovna se brouzdám v rybích receptech a hledám nějaký dobrý na zítřejší oběd. Tak a babo raď- už jsem to vymyslela, jeden recept, který se mi hodí jsem našla a protože mám ryb dost udělám ještě toho tvého piráta! Budou hosti, tak ať je toho dostatek a ke všemu jsou všichni milovníci ryb.
Jeníčku, děkuji za dobrý recept, který přišel včas k vyzkoušení. Zdravím do Dánska!!! Jana

Vložit nový komentář

Reklama

Dnes doporučujeme: Sluneční skvrny s broskvemi


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz