Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Rybu nakrájejte na sousta, brambory oskrábejte a nakrájejte je na kostky. Paprikové lusky ocistete a nakrájejte na mensí kousky. Cibuli oloupejte, nakrájejte na kosticky a v hrnci na oleji ji osmahnete. Pridejte k ní vývar, papriku, rajcatový protlak a brambory. Osolte, opeprete, zakryjte poklickou a duste ca. 15 minut. Kousky ryby potrete citronovou stávou a pridejte je do hrnce spolu s paprikovými lusky. Privedte k varu, snizte teplotu a duste pod poklickou az je vse mekké.
Recept je z kategorií: Ryby
Chléb, pecivo.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pirátský gulás
9 příspěvků 25.1.09 03:43
Já jsem osmahla cibuli a pak na chvíli i protlak. Protlak osmahnu vždy, přijde mi, že není pak tolik kyselý, pak dám papriku, ale už nerestuji, zaliju hned vývarem
149 příspěvků 25.1.09 03:43
Papriku na cibuli a pak teprve vývar, nebo se to dusí bez osmahnutí papriky?
9 příspěvků 25.1.09 03:43
Včera jsem gulášek uvařila a byl absolutně famózni, chválim a budu vařit častěji.
1113 příspěvků 25.1.09 03:43
neuvěřitelné, zrovna se brouzdám v rybích receptech a hledám nějaký dobrý na zítřejší oběd. Tak a babo raď- už jsem to vymyslela, jeden recept, který se mi hodí jsem našla a protože mám ryb dost udělám ještě toho tvého piráta! Budou hosti, tak ať je toho dostatek a ke všemu jsou všichni milovníci ryb.
Jeníčku, děkuji za dobrý recept, který přišel včas k vyzkoušení. Zdravím do Dánska!!! Jana