Recept Pirátský gulás

spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Rybu nakrájejte na sousta, brambory oskrábejte a nakrájejte je na kostky. Paprikové lusky ocistete a nakrájejte na mensí kousky. Cibuli oloupejte, nakrájejte na kosticky a v hrnci na oleji ji osmahnete. Pridejte k ní vývar, papriku, rajcatový protlak a brambory. Osolte, opeprete, zakryjte poklickou a duste ca. 15 minut. Kousky ryby potrete citronovou stávou a pridejte je do hrnce spolu s paprikovými lusky. Privedte k varu, snizte teplotu a duste pod poklickou az je vse mekké.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 30.08.08 vloženo
  • 4363x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 g filetu z pangasia
  • 500 g brambor
  • 2 cervené paprikové lusky
  • 2 cibule
  • citronová stáva
  • 1 PL oleje
  • ½ l zeleninového vývaru
  • 3 PL rajcatového protlaku
  • 1 KL papriky
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Chléb, pecivo.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pirátský gulás

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Pirátský gulás

Viesuc
9 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Pirátský gulás.

Já jsem osmahla cibuli a pak na chvíli i protlak. Protlak osmahnu vždy, přijde mi, že není pak tolik kyselý, pak dám papriku, ale už nerestuji, zaliju hned vývarem

Kvetka
149 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Pirátský gulás.

Papriku na cibuli a pak teprve vývar, nebo se to dusí bez osmahnutí papriky?

Viesuc
9 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Pirátský gulás.

Včera jsem gulášek uvařila a byl absolutně famózni, chválim a budu vařit častěji.

Labužník Terrinka02
1113 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Pirátský gulás.- spisere,

neuvěřitelné, zrovna se brouzdám v rybích receptech a hledám nějaký dobrý na zítřejší oběd. Tak a babo raď- už jsem to vymyslela, jeden recept, který se mi hodí jsem našla a protože mám ryb dost udělám ještě toho tvého piráta! Budou hosti, tak ať je toho dostatek a ke všemu jsou všichni milovníci ryb.
Jeníčku, děkuji za dobrý recept, který přišel včas k vyzkoušení. Zdravím do Dánska!!! Jana

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Květáková polévka Květáková polévka
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Reveňový koláč Reveňový koláč
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz