Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník Doubravka02 Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Na másle a oleji orestujem cibulku, houby a rozčtvrcené kapustičky. 2. Vmícháme bulgur, sůl a pepř a restujeme další 2 minuty. 3. Přilijeme vařicí vývar, tymián a přivedeme k varu. 4. Přikryjeme (případně přendáme do zapékací mísy) a 20-25 minut pečeme v troubě předehřáté na 175°C. 5. Přidáme petrželku, načechráme vidličkou a podáváme. * Khmeli suneli - gruzínská směs koření, skládající se z mnoha ingrediencí: koriandru, kopru, bobkového listu, majoránky, řeckého sena, petrželky, šafránu, černého pepře, celeru, tymiánu, yzopu, máty a pálivé papriky. Vzhledem k tomu, že jsem tuto směs koření neměla k dispozici, použila jsem jednoduše několik jejích složek, které se mi zdály vyhovující a jídlo bylo vynikající. Místo vývaru jsem použila směs bílého vína a vody.
Recept je z kategorií: Bezmasá jídla
salát
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pilaf s růžičkovou kapustou
38 příspěvků 25.1.09 03:43
Já to zkoušela jsen se sušeným, jinak bys ten recept musel překopat, kapustičky si udust bokem a spíš to s ním pak jen zapéct. Můžeš to zkusit a kdyžtak dej vědět
361 příspěvků 25.1.09 03:43
Ten bukgur čerstvý nebo může být sušený. Mám naložený v japonském digi víně.