Recept Pilaf s klobásou v pomalém hrnci

spiser Bulharská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Pilaf s klobásou v pomalém hrnci

Postup

Rozdrobte klobásu na kousky a opecte ji na pánvi na oleji (nebo na suché pánvi) do hneda.Odstrante tuk a maso dejte do pomalého hrnce. Na pánev dejte rýzi s testovinami, opékejte za stálého míchání 1 minutu a dejte do pomalého hrnce. Do hrnce pridejte mandle, celer, vývar, osolte, opeprete a promíchejte. Varte zakryté na LOW 7-10 hodin, nebo na HIGH 3-4 hodiny.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 17.02.07 vloženo
  • 6436x zobrazeno

Čas přípravy

  • 3-10 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g krutí nebo kurecí klobásy zbavené streva
  • 240 ml smesi nevarené rýze s testovinami
  • 950-1000 ml kurecího vývaru
  • 2 stonky rapíkatého celeru, nakrájeného na malé kousky
  • 60 ml mandlí, nakrájených na plátky
  • sul
  • pepr
  • olej na pánev

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pilaf s klobásou v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hrachová kaše

Nejlepší recepty

Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Karbanátky Karbanátky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz