Recept Pikantný jahňací guľáš

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pikantný jahňací guľáš

Postup

Mäso umyjeme, odblaníme, pokrájame na kocky. V rajnici na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, poprašíme ju paprikou a zalejeme malým množstvom vody. Pridáme mäso, premiešame, osolíme ho a zakryté dusíme do polomäkka. Zeleninu očistíme, pokrájame na malé kúsky, zmiešame s mäsom. Po chvíli pridáme pokrájanú papriku, feferónky a rajčinový pretlak. Ked je mäso mäkké, poprášime ho múkou, dobre premiešame, podlejeme vodou a ešte chvíľu necháme vrieť. Vybraté z časopisu život

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 13.08.05 vloženo
  • 10302x zobrazeno

Čas přípravy

  • 70 minÄ‚Ĺźt.

Ingredience

  • 600 g predného jahňacieho mäsa
  • 40 g masti
  • 1 cibuľa
  • soľ
  • mletá červená paprika
  • 1 lyžica rajčinového pretlaku
  • 1 zeleninová paprika
  • 2 lyžičky masla
  • 1 lyžica hladkej múky
  • 3 mrkvy
  • 2 petržleny
  • 2 feferónky

Doporučená příloha

  • podávame s cestovinami alebo haluškami.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pikantný jahňací guľáš

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Česnečka podle šéfkuchaře

Nejlepší recepty

Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Chilli con carne Chilli con carne

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz