Recept Pikantný jahňací guľáš

jaqueline Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Pikantný jahňací guľáš

Postup

Mäso umyjeme, odblaníme, pokrájame na kocky. V rajnici na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, poprašíme ju paprikou a zalejeme malým množstvom vody. Pridáme mäso, premiešame, osolíme ho a zakryté dusíme do polomäkka. Zeleninu očistíme, pokrájame na malé kúsky, zmiešame s mäsom. Po chvíli pridáme pokrájanú papriku, feferónky a rajčinový pretlak. Ked je mäso mäkké, poprášime ho múkou, dobre premiešame, podlejeme vodou a ešte chvíľu necháme vrieť. Vybraté z časopisu život

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 13.08.05 vloženo
  • 10862x zobrazeno

Čas přípravy

  • 70 minÄ‚Ĺźt.

Ingredience

  • 600 g predného jahňacieho mäsa
  • 40 g masti
  • 1 cibuľa
  • soľ
  • mletá červená paprika
  • 1 lyžica rajčinového pretlaku
  • 1 zeleninová paprika
  • 2 lyžičky masla
  • 1 lyžica hladkej múky
  • 3 mrkvy
  • 2 petržleny
  • 2 feferónky

Doporučená příloha

  • podávame s cestovinami alebo haluškami.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pikantný jahňací guľáš

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Brambory zapečené s brynzou

Nejlepší recepty

Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Cibulačka Cibulačka
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz