Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
manek Polská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Rozmražené filety obalíme v mouce. Oloupeme cibule a nakrájíme nadrobno. Spaříme a sloupneme rajčata, pokrájíme a zbavíme zrnek. V tlakovém hrnci rozehřejeme olej a filety na něm osmažíme dorůžova. Přidáme pokrájenou cibuli a ještě chvíli smažíme. Potom přidáme rajčata, rozetřený česnek, ostrou papriku, zázvor, přípravek do polévky a dosolíme. Zavřeme tlakový hrnec a vaříme na mírném ohni 15 minut od chvíle, kdy začne unikat pára.
Recept je z kategorií: Mořské
vařené brambory, bramborová kaše
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
8.1.16 11:19
Nedělala jsem v papiňáku. Tepelná úprava na pánvi s dobře přiléhající poklicí trvala max. 20 minut.
Zaměnila jsem tyto ingredience: místo čerstvých rajčat domácí krájená sterilovaná rajčata ve vlastní šťávě a přípravek do polévky jsem nahradila domácí sušenou zeleninovou směsí s mořskou solí (domácí vegeta).
Pokrm mi připomíná pikantní verzi kdysi oblíbené úpravy kapra /
candáta / pstruha na rajčatech. S nasucho pečenými bramborami to bude
výborný lehký oběd nebo večeře .
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pikantní treska
Mánek:
Jenomže ta, co jsi ji sem přidala, může spíš tebe, haha!!!
Tak jo, Mánku, dávám do oblíbených. Rybičky můžu.
nebude, neboj! Ale po těch 15 minutách to musíš hned otevřít, jinak by to být mohlo! Jo, a pokud má někdo obavy, tak si tam trošilinku vody může cvrnknout, pro kld duše…
A nebude ta treska v tlakáči na maděru?
filé i rajčata pustí vody dost, musí se ale dělat opravdu na slabém ohni, aby tlakáč jenom něžně odfukoval.
75 příspěvků 25.1.09 03:43
Žádná voda se nepřidává? Nebo ta rajčata pustí tolik vody, že se to nepřipálí?