Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Polda Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Kotlety naklepeme a okraje nařízneme. Maso osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a dáme na pánev do rozehřátého oleje. Smažíme po obou stranách zprvu prudce, pak teplotu snížíme. Měkké kotlety vyjmeme. Ve výpeku osmahneme nakrájenou cibuli, kostičky slaniny a žampiónů. Pak zaprášíme mletou paprikou, podlijeme sběračkou vývaru, vrátíme zpět kotlety a společně dusíme. Je-li třeba, přidáme ještě vývar. Hotové kotlety opět vyjmeme, do šťávy vlijeme smetanu, v níž jsme rozšlehali lžičku mouky, a za stálého míchání povaříme. Kotlety na talíři přelijeme hustou šťávou, ozdobíme sladkokyselou okurkou a naloženou cibulkou. Zdroj : kalendář "Česká kuchyně 2008"
Recept je z kategorií: Kotlety
podáváme s čerstvými rohlíky a vychlazeným pivem
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pikantní svačinka tiráka Bédi