Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Polda Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Kotlety naklepeme a okraje nařízneme. Maso osolíme, opepříme, obalíme
v hladké mouce a dáme na pánev do rozehřátého oleje. Smažíme po obou
stranách zprvu prudce, pak teplotu snížíme. Měkké kotlety vyjmeme. Ve
výpeku osmahneme nakrájenou cibuli, kostičky slaniny a žampiónů. Pak
zaprášíme mletou paprikou, podlijeme sběračkou vývaru, vrátíme zpět
kotlety a společně dusíme. Je-li třeba, přidáme ještě vývar. Hotové
kotlety opět vyjmeme, do šťávy vlijeme smetanu, v níž jsme rozšlehali
lžičku mouky, a za stálého míchání povaříme.
Kotlety na talíři přelijeme hustou šťávou, ozdobíme sladkokyselou okurkou
a naloženou cibulkou.
Zdroj : kalendář „Česká kuchyně 2008“
Recept je z kategorií: Kotlety
podáváme s čerstvými rohlíky a vychlazeným pivem
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění