Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník Terrinka02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Plec rozkrájíme na větší plátky, naklepeme je, osolíme, opepříme a posypeme mandlemi. Pak je svineme, upevníme je provázkem a ve vroucí vodě smíchané s cukrem a octem uvaříme doměkka. 2. Vychladlé rolky zbavíme provázků, obalíme v mouce, rozšlehaných vajíčkách, strouhance a na másle opečeme. 3.100 ml vývaru zahřejeme a vmícháme do něj povidla, med, víno, citronovou kůru, skořici a drcený hřebíček. Zahustíme strouhankou a vaříme 20 minut. Touto omáčkou přelijeme na talíři smažené závitky, které se uchovají v teple než na ně uvaříme omáčku. Můžeme vařit současne.
Recept je z kategorií: Plněné vepřové maso
brambory, rýže
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pikantní smažené vepřové závitky
1113 příspěvků 25.1.09 03:43
Já jsem si toho Labužníka ještě moc neužila v poměru k délce co tu po tom lítám! Tak mě ještě nevyhazuj a nezakazuj-bude hůř,ha,ha!
Terrinko, já myslim, že by se Ti mělo zakázat psát. Tohle nejni k vydržení. Miloš
272 příspěvků 25.1.09 03:43
Tak tohle vypadá dost zajímavě. Ukládám.
1113 příspěvků 25.1.09 03:43
Tak ti děkuji a udělej si to ve dnech tvého volna a rovnou „spáchej“ i ty buchty. Možná bude na 2 dny vystaráno. Je to ňaminka a zase něco jiného. Hezký den.
Tohle vypadá moc zajímavě, ukládám si a vyzkouším. Jenom budu muset zase koupit povidla, ale co! Zbytek půjde do koláčů.