Recept Pikantní roštěnky
Labužník liduš02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Plátky masa nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme. Každý plátek potřeme sardelovou pastou a ještě hořčicí. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme špek nakrájený na kostičky. Plátky obalíme v hladké mouce a opečeme na cibuli se špekem. Podlijeme asi 1 litrem vody. Přidáme 3-4 PL ostrého kečupu, 2 PL obyčejné hořčici, 1 KL sardelové pasty, 1 masox , sůl a nakrájená rajčata na kostičky. Vaříme do změknutí masa / já papinův hrnec /. Maso vyndáme, omáčku propasírujeme přes síto. dáme povařit, dle potřeby zahustíme. Plátky masa vložíme do omáčky. Dobrou chuť!
Recept je z kategorií: Roštěná
- 14.02.08 vloženo
- 34967x zobrazeno
Čas přípravy
- 1hodina
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 4 hovězí plátky
- sůl
- pepř
- sardelová pasta
- obyčejná hořčice
- hladká mouka na obalení
- 100 g špeku
- 1 cibule
- 2 rajčata
- ostrý kečup
- 1 masox
- olej
Doporučená příloha
Rýže, houskový knedlík nebo brambor
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku4.10.16 18:40
Navzdory původním pochybnostem to bylo vynikající. Podléval jsem pouze půllitrem vody, žádný masox. Maso jsem pastou potřel jen opravdu lehoulince a na nesolené straně. Hořčice také jen tenounká vrstva. Omáčku jsem nepasíroval a nezahušťoval, byla výborná tak, jak byla.
Líbí se miDiskuse k receptu Pikantní roštěnky
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Pikantní roštěnky
1309 příspěvků 1.2.10 05:25
díky Jari
109 příspěvků 25.1.09 03:43
Vypadá to zajímavě a málo pracně
Když není čas, úplně ideální. Mám jen
dotaz: 1 litr vody se mi zdá poměrně hodně, na 4 plátky, to je pak
úplně potopené. Nemá tam být té vody daleko méně? + Jak dlouho trvá ta
příprava v papinově hrnci (přibližně)?