Recept Pikantní omáčka k černé zvěřině

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Všechny ingredience smícháme na a vínem doředíme v hustě tekoucí omáčku. Podáváme ke studené zvěřině.

Recept je z kategorií: Omáčky

Nahlásit recept

  • 04.07.04 vloženo
  • 4221x zobrazeno

Počet porcí

  • 1 porce

Ingredience

  • • 2 polévkové lžíce rybízové zavařeniny
  • • 2 polévkové lžíce malinové zavařeniny
  • • 1 kávová lžička hořčice
  • • Citrónová kůra
  • • Sůl
  • • 8 kuliček jalovce (roztlučený)
  • • 250ml červeného vína

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pikantní omáčka k černé zvěřině

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Smažená cibulová kolečka

Nejlepší recepty

Karbanátky Karbanátky
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz