Recept Pikantní omáčka k černé zvěřině

Labužník kamil.ka02 Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Všechny ingredience smícháme na a vínem doředíme v hustě tekoucí omáčku. Podáváme ke studené zvěřině.

Recept je z kategorií: Omáčky

Nahlásit recept

  • 04.07.04 vloženo
  • 4712x zobrazeno

Počet porcí

  • 1 porce

Ingredience

  • • 2 polévkové lžíce rybízové zavařeniny
  • • 2 polévkové lžíce malinové zavařeniny
  • • 1 kávová lžička hořčice
  • • Citrónová kůra
  • • Sůl
  • • 8 kuliček jalovce (roztlučený)
  • • 250ml červeného vína

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pikantní omáčka k černé zvěřině

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Jahodový pohár Jahodový pohár
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Karbanátky Karbanátky

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz