Recept Pikantní majonéza

Pampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Pikantní majonéza

Postup

Vejce oloupeme a nasekáme spolu s česnekem a kapari nadrobno. Smícháme majolku, zakysanou smetanu, sojovou omáčku a tabasko, přidáme nasekané vejce, česnek a kapari a vše důkladně promícháme. Připravenou směs dáme do sklenice s víčkem a uložíme do chladničky, kde vydrží asi 5 dní. Pikantní majonéza chutná výborně zejména k pečenému kuřeti, uzeninám nebo rybě, upravené přírodním způsobem.

Recept je z kategorií: Majonézy

Nahlásit recept

  • 21.05.03 vloženo
  • 10833x zobrazeno

Ingredience

  • 4 natvrdo uvařená vejce
  • 1 sklenička majolky (light)
  • 1 kelímek zakysané smetany
  • 1 lžíce naložených kaparů
  • několik kapek světlé sojové omáčky a tabaska
  • 2 stroužky česneku

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pikantní majonéza

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Staročeské kotlety

Nejlepší recepty

Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz