Recept Pikantní majonéza

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pikantní majonéza

Postup

Vejce oloupeme a nasekáme spolu s česnekem a kapari nadrobno. Smícháme majolku, zakysanou smetanu, sojovou omáčku a tabasko, přidáme nasekané vejce, česnek a kapari a vše důkladně promícháme. Připravenou směs dáme do sklenice s víčkem a uložíme do chladničky, kde vydrží asi 5 dní. Pikantní majonéza chutná výborně zejména k pečenému kuřeti, uzeninám nebo rybě, upravené přírodním způsobem.

Recept je z kategorií: Majonézy

Nahlásit recept

  • 21.05.03 vloženo
  • 10048x zobrazeno

Ingredience

  • 4 natvrdo uvařená vejce
  • 1 sklenička majolky (light)
  • 1 kelímek zakysané smetany
  • 1 lžíce naložených kaparů
  • několik kapek světlé sojové omáčky a tabaska
  • 2 stroužky česneku

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pikantní majonéza

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Hruškový koláč Hruškový koláč
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz