Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
zlata Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Omlouvám se pokud by tu byl recept i čistě podobný. Nestudovala jsem, nepátrala, ale dobré to bylo.
Maso přes fólii a na fólii (ta je důležitá ) do tenka rozklepeme a po obou stranách lehce osolíme. Po jedné straně "dost" poprášíme pálivou paprikou. Na tu pak rozprostřeme slaninu. Hezky plátek vedle plátku, trošku je překrýváme. Plátky se slaninou přidržíme a namatláme Křemilka (nebo nějaký smetanový krém ... Lučinu se lžící hodně pálivého křenu, když ho koupíte :-) Pokud máme svojí sklizenou majoránku, tak nabereme hrst, tu začneme mnout až nám voní celé ruce a tím rozemnutým silně pocukrujeme to, co jsme dosud stvořili. Jinak holt dáme trochu tý rozemnutý kupovaný, co se dá dělat. Vezmeme konce fólie a pevně stočíme do roládky, pro jistotu můžeme spíchnout párátkem. Zakulacené maso silně "kol dokol" pomažeme hořčicí, vyválíme v talíři s nasypanou strouhankou, kterou jsme promíchali s rozemnutou majoránkou. Smažíme na oleji nebo jiném omastku, který máme rádi. Podáváme bramborovou kaší či brambory na jakýkoliv způsob. P.S. Jen porce je to pořádná, míň hladoví z toho udělají porce 4 ... já Vám přeji dobrou chuť.
Recept je z kategorií: Kuřecí maso
..........
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pikantní kuřecí rolování