Recept Pikantní kuře v pomalém hrnci

spiser Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Pikantní kuře v pomalém hrnci

Postup

Na pánvi rozehrejte olej a na nem opecte kure po kazdé strane 5 minut. Do pomalého hrnce dejte cibuli, paprikový lusk a cesnek. Na toto rozlozte kure a posypte je tymiánem. Smíchejte karí, rajcata, celer, cukr, ocet, nalejte vse na kure a posypte rozinkami. Nemíchejte! Varte zakryté na LOW 6-8 hodin, nebo na HIGH 2-3 hodiny.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 25.04.07 vloženo
  • 5381x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2-8 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • kure asi 1700 g, rozdelené na porce, bez kuze
  • 1 cibule, nakrájená na kosticky
  • 1 zelený paprikový lusk, nakrájený na kosticky
  • 2 rozetrené strouzky cesneku
  • 1 stonek cerstvého tymiánu, jemne nakrájeného, nebo ½ KL suseného
  • 2-2½ KL karí prásku
  • 1 konzerva (asi 435 g) rajcat v kouscích
  • 1-2 KL cukru
  • 1 KL strouhaného celeru
  • 2 KL bílého vinného octa
  • 2 KL rozinek
  • olej na opecení
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Rýze, testoviny.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pikantní kuře v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Zeleninová pomazánka

Nejlepší recepty

Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz