Recept Pikantní kapr II

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Očištěného kapra dáme do většího kastrolu, osolíme, zalijeme vodou, vínem, citronovou šťávou. Přidáme pepř, pokrájenou cibuli, celer a dusíme 10 minut. V odvaru necháme 24 hodin, pak opatrně vyndáme a necháme okapat. Můžeme stáhnout kůži. Porce srovnáme na mísu a zalijeme majonézou smíchanou se žervé. Dochutíme kremžskou hořčicí.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 4319x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce kapra
  • 1/8 l bílého vína
  • sůl
  • lžička citronové šťávy
  • 5 zrnek pepře
  • 20 g cibule
  • 1 lžíce nakrájeného celeru.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pikantní kapr II

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz