Recept Pikantní hermelín

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Sýry překrojíme na polovinu a z obou stran vydlabeme vnitřek. Rozetřeme ho s máslem, přidáme česnek, sůl, vlašské ořechy. Naplníme zpět do sýra, spojíme půlky a zabalíme do alobalu. Konzumujeme až po 24 hodinách.

Recept je z kategorií: Speciality

Nahlásit recept

  • 5808x zobrazeno

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 2 hermelíny
  • 1/8 másla
  • česnek
  • sůl
  • vlašské ořechy

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pikantní hermelín

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
Yvette
704 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Pikantní hermelín

Zapomnela jsem dodat, ze ty naplnene pulky spojim k sobe do puvodniho stavu Hermelinu. A pak zabalim do alobalu. Omlouvam se za neduslednost puvodniho komentare.

Yvette
704 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Pikantní hermelín

Ja tento Pikantni hermelin delam tak, ze vydlabu obe pulky, jeden trojuhelnicek mekkeho syra bez prichuti smicham s vydlabanym hermelinem, ktery pekne v mikrovlnne troube dam asi na 10-15 sek., aby se pekne rozetiral. Pak do syrove smesi pridam cervenou ci zelenou cerstvou papriku nakrajenou na drobne kosticky a dva az tri platky uheracku nakrajene rovnez na drobne kosticky. No a nadrobno nakrajene vlasske orechy nesmi chybet. Pak vsechno poradne promicham vidlickou a napechuji do vydlabanych pulek Hermelinu. Zabalim do alobalu, necham vychladnout, nejlepe pres noc a pak krajim na drobne trojhranky jako dort. Kazdy dilek je mozno ozdobit vlasskym orechem, bobulkovym (hroznovym) vinem a nebo olivou, zelenou ci cernou.

Alice
104 příspěvků 25.01.09 03:43
S ňamkou souhlas,

jenom ja nepridavam maslo - vnitrek rozmackam, pri trose dobre vule to jde. Je to dietnejsi (i kdyz v souvislosti s Hermelinkem o diete tezko mluvit :o)) a vejde se to dovnitr vse.
Dobrou chut !

Manon
1 příspěvek 25.01.09 03:43
Naprostá mňanka

Tak tenhle recept vřele doporučuji, je to bomba.
Jen bych možná poradila všem, aby seřízli pouze vršek, sýr se pak bude lépe vydlabávat a po naplnění hmoty zpět bude také lépe držet tvar. Určitě Vám nějaká hmota zbude, takže zbytkem radím naplnit třeba papriky.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Tiramisu z mascarpone

Nejlepší recepty

Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz