Recept Pikantní grilovaný pstruh

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Pstruhy nejprve na několika místech propíchneme vidličkou. Poté je vložíme do marinády připravené z výše uvedených ingrediencí a necháme 30 - 60 minut v lednici marinovat. Po vyjmutí z lednice ryby grilujeme asi 5 minut z každé strany a občas je potíráme zbylou marinádou.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 23.10.04 vloženo
  • 9367x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 pstruhy
  • 1/4 hrnku citronové šťávy
  • 2 PL rozpuštěného pokrmového tuku či másla
  • 2 PL oleje
  • 2 PL sekané pažitky
  • 2 PL sezamového semínka
  • 1 PL Tabasca
  • 1/2 KL strouhaného čerstvého zázvoru
  • 1/2 KL soli

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pikantní grilovaný pstruh

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz