Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
3jirka Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Můj pokus o dobrý pokrm z divočáka koupeného ve fólii v Marketu.
Maso nakrájíme na kostky,posypeme nakrájenou cibulí a necháme přes noc naložené v chladu. Maso s cibulí necháme na rozpáleném omastku opéct.Potom přidáme všechno koření,sójovou omáčku,dusíme a dle potřeby podléváme.Když je maso téměř měkké, přidáme sladkou čili omáčku a maso dusíme doměkka. Jako příloha mohou být třeba hranolky,knedlíky,ale výborné jsou bramboráčky s česnekem,kterých je třeba mít poněkud více,neboť na vytření výborné omáčky z talíře by jich mohlo být málo. Dobrou chuť!!
Recept je z kategorií: Divočák
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pikantní divočák s bramboráčky
Tenhle recept s různými obměnami a přílohami děláme často a máme ho velmi rádi!!Je to výborný a jednoduchý pokrm!