Recept Pikantní divočák s bramboráčky

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pikantní divočák s bramboráčky

Úvod

Můj pokus o dobrý pokrm z divočáka koupeného ve fólii v Marketu.

Postup

Maso nakrájíme na kostky,posypeme nakrájenou cibulí a necháme přes noc naložené v chladu.

Maso s cibulí necháme na rozpáleném omastku opéct.Potom přidáme všechno koření,sójovou omáčku,dusíme a dle potřeby podléváme.Když je maso téměř měkké, přidáme sladkou čili omáčku a maso dusíme doměkka.

Jako příloha mohou být třeba hranolky,knedlí­ky,ale výborné jsou bramboráčky s česnekem,kterých je třeba mít poněkud více,neboť na vytření výborné omáčky z talíře by jich mohlo být málo.
Dobrou chuť!!

Recept je z kategorií: Divočák


Reklama

Nahlásit recept

  • 19.01.15 vloženo
  • 7323x zobrazeno

Ingredience

  • 350 g masa v balíčku
  • 1 velká cibule
  • sůl
  • 3 zrnka jalovce
  • koření na divočinu
  • rozemletý barevný pepř
  • sójová omáčka
  • sladká čili omáčka
  • sádlo,nebo olej

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

3jirka 19.01.15 00:36

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Diskuse k receptu Pikantní divočák s bramboráčky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Ořechový koláč Ořechový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz