Recept Pikantní divočák s bramboráčky

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pikantní divočák s bramboráčky

Úvod

Můj pokus o dobrý pokrm z divočáka koupeného ve fólii v Marketu.

Postup

Maso nakrájíme na kostky,posypeme nakrájenou cibulí a necháme přes noc naložené v chladu.

Maso s cibulí necháme na rozpáleném omastku opéct.Potom přidáme všechno koření,sójovou omáčku,dusíme a dle potřeby podléváme.Když je maso téměř měkké, přidáme sladkou čili omáčku a maso dusíme doměkka.

Jako příloha mohou být třeba hranolky,knedlí­ky,ale výborné jsou bramboráčky s česnekem,kterých je třeba mít poněkud více,neboť na vytření výborné omáčky z talíře by jich mohlo být málo.
Dobrou chuť!!

Recept je z kategorií: Divočák

Nahlásit recept

  • 19.01.15 vloženo
  • 7760x zobrazeno

Ingredience

  • 350 g masa v balíčku
  • 1 velká cibule
  • sůl
  • 3 zrnka jalovce
  • koření na divočinu
  • rozemletý barevný pepř
  • sójová omáčka
  • sladká čili omáčka
  • sádlo,nebo olej

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

3jirka 19.01.15 00:36

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Diskuse k receptu Pikantní divočák s bramboráčky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Květáková polévka

Nejlepší recepty

Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Karbanátky Karbanátky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz