Recept Pikantní čočka

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Čočku uvaříme v nesolené vodě a scedíme. Na pánev dáme sádlo nebo olej a zpěníme nakrájenou cibulku. Přidáme čočku, kapary, okurky, petrželku, osolíme, opepříme a chvilku podusíme. Podáváme s volským okem, ohřátou uzeninou nebo vařeným uzeným masem.

Recept je z kategorií: Luštěniny

Nahlásit recept

  • 05.11.01 vloženo
  • 15443x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g čočky
  • 2 lžíce kaparů
  • 3 lžíce nakrájené kyselé okurky
  • 2 cibule
  • 2 lžíce krájené petrželky
  • 5 lžic sádla nebo oleje (ale radši sádla :)
  • sůl
  • pepř.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pikantní čočka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Karbanátky

Nejlepší recepty

Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Tatranské kuře Tatranské kuře
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Rebarborový crumble Rebarborový crumble

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz