Recept Pikantní čili omáčka k teplému masu (studená)

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pikantní čili omáčka k teplému masu (studená)

Postup

Do misky dejte olej, kečup, osolte a přidejte bylinky. Ochuťte několika kapkami tabasca nebo trochou čili omáčky.

Recept je z kategorií: Omáčky

Nahlásit recept

  • 15.05.03 vloženo
  • 7101x zobrazeno

Čas přípravy

  • 10 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 porce cca: 100kJ
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 5 – 6 lžic kečupu
  • 1 lžíce čerstvých bylinek
  • Tabasco nebo čili omáčka
  • 1 utřený stroužek česneku
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pikantní čili omáčka k teplému masu (studená)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Karbanátky

Nejlepší recepty

Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Hermelín ve víně Hermelín ve víně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz