Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Polda Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Velmi ostré jídlo z krevet marinovaných s chilli a rychle osmažených, nasypaných do misky a zapečených v troubě s rajčaty a koriandrem. P ř í p r a v a m a r i n á d y : Do misky dejte česnek, zázvor, chilli, citrónovou šťávu, cukr, podle chuti sůl a dobře promíchejte. Přidejte krevety, které v marinádě obalte. Přikryjte a marinujte v ledničce asi 15 - 20 hodin. Dejte rajčata do mixéru nebo šlehače a ušlehejte do jemna. Troubu předehřejte na 160 stupňů. Na veliké pánvi rozehřejte olej, zmírněte oheň, přidejte krevety s marinádou a za stálého míchání 2 - 3 minuty poduste dokud krevety nezčervenají. Vyndejte krevety do ohnivzdorné misky, přidejte rajčata a koriandr a dobře promíchejte. Přikryjte a v předehřáté troubě 30 minut dopečte.
Recept je z kategorií: Mořští živočichové
rýže
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pikantní červené krevety