Recept Pikantní bílé zelí

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pikantní bílé zelí

Postup

1. Zelí omyjeme, nakrouháme na nudličky, tro­chu osolíme a necháme 30 min. rozležet. Feferon­ku očistíme, semeník vyřízneme a lusk nakrájíme na nudličky. Vmícháme je do zelí, ochutíme lime­tou, medem a pepřem. Necháme 5 min. rozležet. 2. Čínskou zeleninu dáme okapat a vmícháme ji do zelí, příp. přisolíme, opepříme a podáváme.

Recept je z kategorií: Zeleninové saláty

Nahlásit recept

  • 17.03.03 vloženo
  • 6464x zobrazeno

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • na osobu 130 kcal, 40 g bílkovin, 1 g tuků, 27 g sacharidů
  • 300 g bílého zelí
  • sůl
  • 1 malá červená feferonka
  • šťáva z 1 limety (popř. citronu)
  • 1 lžička medu
  • pepř
  • 1 konzerva čínské zeleniny (425 ml)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pikantní bílé zelí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz