Recept Pikantní bílé zelí

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Pikantní bílé zelí

Postup

1. Zelí omyjeme, nakrouháme na nudličky, tro­chu osolíme a necháme 30 min. rozležet. Feferon­ku očistíme, semeník vyřízneme a lusk nakrájíme na nudličky. Vmícháme je do zelí, ochutíme lime­tou, medem a pepřem. Necháme 5 min. rozležet. 2. Čínskou zeleninu dáme okapat a vmícháme ji do zelí, příp. přisolíme, opepříme a podáváme.

Recept je z kategorií: Zeleninové saláty

Nahlásit recept

  • 17.03.03 vloženo
  • 6557x zobrazeno

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • na osobu 130 kcal, 40 g bílkovin, 1 g tuků, 27 g sacharidů
  • 300 g bílého zelí
  • sůl
  • 1 malá červená feferonka
  • šťáva z 1 limety (popř. citronu)
  • 1 lžička medu
  • pepř
  • 1 konzerva čínské zeleniny (425 ml)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pikantní bílé zelí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Jahodový pohár Jahodový pohár
Reveňový koláč Reveňový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz