Recept Pikantní bílé zelí
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
1. Zelí omyjeme, nakrouháme na nudličky, trochu osolíme a necháme 30 min. rozležet. Feferonku očistíme, semeník vyřízneme a lusk nakrájíme na nudličky. Vmícháme je do zelí, ochutíme limetou, medem a pepřem. Necháme 5 min. rozležet. 2. Čínskou zeleninu dáme okapat a vmícháme ji do zelí, příp. přisolíme, opepříme a podáváme.
Recept je z kategorií: Zeleninové saláty
- 17.03.03 vloženo
- 8314x zobrazeno
Počet porcí
- 2 porce
Ingredience
- na osobu 130 kcal, 40 g bílkovin, 1 g tuků, 27 g sacharidů
- 300 g bílého zelí
- sůl
- 1 malá červená feferonka
- šťáva z 1 limety (popř. citronu)
- 1 lžička medu
- pepř
- 1 konzerva čínské zeleniny (425 ml)
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Pikantní bílé zelí
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Pikantní bílé zelí