Recept Piešťanský rezeň

Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Z masa nakrájíme 4 řízky, dobře je naklepeme a osolíme. Z mléka, mouky a vajec připravíme těstíčko, do kterého zamícháme hrozinky. Maso namáčíme do těstíčka a smažíme je na horkém oleji do zlatohněda. Poklademe je plátky citronu.

Recept je z kategorií: Telecí maso

Nahlásit recept

  • 27.08.02 vloženo
  • 7521x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600g telecího stehna
  • 150g oleje
  • 3 vejce
  • 50-80g hladké mouky
  • sůl
  • 50g sušených hrozinek
  • 2dl mléka
  • Plátky citronu na ozdobu.

Doporučená příloha

  • Dušená rýže, bramborová kaše, nebo vařené brambory a různé kompoty.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Piešťanský rezeň

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz