Recept Picatta z kuřete v pomalém hrnci

spiser Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Picatta z kuřete v pomalém hrnci

Postup

Do pomalého hrnce dejte osolené a opeprené maso. Pokapejte je máslem a citronovou stávou, na maso rozlozte zampiony a kapary. Varte zakryté na LOW asi 8 hodin, nebo na HIGH polovinu této doby. Mekké maso vyjmete a udrzujte v teple pod alufolií. Prepnete hrnec na HIGH. Rozmíchejte Maizenu ve vode, nalijte do hrnce, promíchejte a varte do zhoustnutí omácky. Velikost kurecích prsou volte tak, aby jedna prsa byla na jednu porci.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 22.03.07 vloženo
  • 4468x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4-8 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 6 kurecích prsou bez kostí a kuze
  • 2 PL rozpusteného másla
  • 2 PL citronové stávy
  • 2 PL kaparu, oplácnutých a okapaných
  • asi 700 ml zampionu, nakrájených na plátky
  • 1 PL Maizeny
  • 1 PL vody

Doporučená příloha

  • Testoviny, rýze.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Picatta z kuřete v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz