Recept Picatta z kuřete v pomalém hrnci

spiser Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Picatta z kuřete v pomalém hrnci

Postup

Do pomalého hrnce dejte osolené a opeprené maso. Pokapejte je máslem a citronovou stávou, na maso rozlozte zampiony a kapary. Varte zakryté na LOW asi 8 hodin, nebo na HIGH polovinu této doby. Mekké maso vyjmete a udrzujte v teple pod alufolií. Prepnete hrnec na HIGH. Rozmíchejte Maizenu ve vode, nalijte do hrnce, promíchejte a varte do zhoustnutí omácky. Velikost kurecích prsou volte tak, aby jedna prsa byla na jednu porci.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 22.03.07 vloženo
  • 4230x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4-8 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 6 kurecích prsou bez kostí a kuze
  • 2 PL rozpusteného másla
  • 2 PL citronové stávy
  • 2 PL kaparu, oplácnutých a okapaných
  • asi 700 ml zampionu, nakrájených na plátky
  • 1 PL Maizeny
  • 1 PL vody

Doporučená příloha

  • Testoviny, rýze.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Picatta z kuřete v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Brambory zapečené s brynzou

Nejlepší recepty

Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz