Recept Petrželová polévka s pangasiem

Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Petrželová polévka s pangasiem

Postup

Vývar ohrejte. Petrzelku nakrájejte a dejte ji s i se zmeklým máslem do mixeru. Pridejte 2-3 dl horkého vývaru a mixujte do hladka. Pridejte zbytek vývaru, promixujte a vývar vratte zpátky do hrnce. Na pánvi opecte na olivovém oleji rybí filety - po kazdé strane asi 3 minuty. Mezitím ohrejte vývar aby byl horký ale varit nesmí. Polévku nalejte do talíru, doprostred dejte rybu a ozdobte kaviárem.

Recept je z kategorií: Polévky

Nahlásit recept

  • 27.01.07 vloženo
  • 4155x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 300 g filetu pangasius
  • 1 l rybího, kurecího nebo zeleninového vývaru podle chuti
  • 100 g petrzelové nate
  • 100 g másla
  • 50 g kaviáru
  • olivový olej na pánev

Doporučená příloha

  • Bageta nebo jiné pecivo.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Petrželová polévka s pangasiem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Petrželová polévka s pangasiem

jolana
5066 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Petrželová polévka s pangasiem.

…bez kaviaru, ale kusok smotanky+ kvapka citron.stavy…plievocka jedna radost pozerat, vonat aj papat…dik..;)

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Karbanátky Karbanátky
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz