Recept Petrohradské tajemství

Ela Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Sparené kapustové listy - zelí necháme 3-4 minúty odkvapkať. Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme a pridáme steakové korenie. Môžeme pridať aj cesnak. Žampiónovú polievku rozmiešame v mlieku a povaríme /ešte lepšie je doma urobená žampiónová omáčka/. Týmto krémom potrieme kapustový list, naň položíme mäso, znova potrieme krémom, prikryjeme ďalším listom a spichneme ihlou. Celé obalíme v trojobale a vyprážame.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 24.04.04 vloženo
  • 3866x zobrazeno

Ingredience

  • 4 plátky bravč. mäsa - vepřové
  • niekoľko kapustových listov - zelí
  • sušenú žampiónovú polievku
  • 4 strúčiky cesnaku
  • soľ
  • korenie
  • korenie na steak
  • mlieko - mléko
  • hladkú múku
  • strúhanku - strouhanku
  • vajcia
  • olej alebo tuk na vyprážanie

Doporučená příloha

  • Zemiaková kaša, hranolky, opekané zemiaky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Petrohradské tajemství

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz