Recept Pestrý salát s ředkvičkou

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

1. Fazolky očistíme, případně odstraníme vlákna a rozlámeme na kousky asi 3 cm dlouhé. Oba druhy vaříme v osolené vodě zhruba 10 minut. Uvařené fazolové lusky scedíme, zchladíme pod studenou vodou a dáme okapat. 2. Omytá rajčata nakrájíme na osminky. Očistíme ředkvičky a jarní cibulku a vše nakrájíme na tenká kolečka. 3. Rozmícháme olej, ocet, pepř a sůl. Omytou a osušenou pažitku drobně nakrájíme. Přimícháme do zálivky. 4. Všechny salátové přísady promícháme v salátové míse, přelijeme zálivkou a lehce promícháme.

Recept je z kategorií: Zeleninové saláty

Nahlásit recept

  • 6373x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 250 g zelených fazolových lusků
  • 200 g žlutých fazolových lusků
  • sůl
  • 4 rajčata
  • 1 svazek ředkviček
  • 1 svazek jarní cibulky
  • 3 lžíce oleje
  • 2 lžíce ovocného octa
  • pepř
  • 1 svazek pažitky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pestrý salát s ředkvičkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Květáková polévka Květáková polévka
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz