Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Fazolky očistíme, případně odstraníme vlákna a rozlámeme na kousky asi 3 cm dlouhé. Oba druhy vaříme v osolené vodě zhruba 10 minut. Uvařené fazolové lusky scedíme, zchladíme pod studenou vodou a dáme okapat. 2. Omytá rajčata nakrájíme na osminky. Očistíme ředkvičky a jarní cibulku a vše nakrájíme na tenká kolečka. 3. Rozmícháme olej, ocet, pepř a sůl. Omytou a osušenou pažitku drobně nakrájíme. Přimícháme do zálivky. 4. Všechny salátové přísady promícháme v salátové míse, přelijeme zálivkou a lehce promícháme.
Recept je z kategorií: Zeleninové saláty
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pestrý salát s ředkvičkou