Recept Pestrý salát s ředkvičkou

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

1. Fazolky očistíme, případně odstraníme vlákna a rozlámeme na kousky asi 3 cm dlouhé. Oba druhy vaříme v osolené vodě zhruba 10 minut. Uvařené fazolové lusky scedíme, zchladíme pod studenou vodou a dáme okapat. 2. Omytá rajčata nakrájíme na osminky. Očistíme ředkvičky a jarní cibulku a vše nakrájíme na tenká kolečka. 3. Rozmícháme olej, ocet, pepř a sůl. Omytou a osušenou pažitku drobně nakrájíme. Přimícháme do zálivky. 4. Všechny salátové přísady promícháme v salátové míse, přelijeme zálivkou a lehce promícháme.

Recept je z kategorií: Zeleninové saláty

Nahlásit recept

  • 6347x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 250 g zelených fazolových lusků
  • 200 g žlutých fazolových lusků
  • sůl
  • 4 rajčata
  • 1 svazek ředkviček
  • 1 svazek jarní cibulky
  • 3 lžíce oleje
  • 2 lžíce ovocného octa
  • pepř
  • 1 svazek pažitky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pestrý salát s ředkvičkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz