Recept Peruánský rumpsteak a la anticuchos
xochitl Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Steaky pomažeme po obou stranách směsí a marinujeme minimálně 2 hodiny v lednici. Grilujeme po obou stranách 5-7 minut, obracíme a přitom potíráme zbylou marinádou, do které jsme přidali stejný díl oleje a vinného octa. Podáváme s vařenou kukuřicí a avokádem.
Recept je z kategorií: Hovězí maso
- 03.06.05 vloženo
- 7735x zobrazeno
Čas přípravy
- 2O minut (doba nalo
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 4 rumpsteaky
- Směs na naložení :
- 1 lžička mletého pepře
- 2 lžičky mletého kmínu
- 2-3 lžíce ostrého Ajvaru (prodává se v Meinlu) nebo jemného - pak přidáme chilli dle chuti
- 3-4 stroužky rozetřeného česneku
- 1 lžička rozemnutého oregana
- 1 lžíce vinného octa
- 1 lžíce olivového oleje
- sůl
Doporučená příloha
vařené či restované brambory
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Peruánský rumpsteak a la anticuchos
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Peruánský rumpsteak a la anticuchos
5 příspěvků 25.1.09 03:43
Římský kmín určitě ne.
hele, hele, a neměl by ten kmín náhodou bejt římskej kmín?
hehehe
Nevim, kde by v Perú vzali normální kmín, leda dovoz z Delvity
5 příspěvků 25.1.09 03:43
Tak jak to dopadlo ? Doufám, že spokojená…
1 příspěvek 25.1.09 03:43
Asi tento recept zkusím teď v sobotu na chatě, přijde mi dobrý
…tak to do toho receptu dopiš - to bude nejlepší (ne pokaždé se čtou komentáře)
Můj Labužník / Moje recepty / Upravit a je to.
Mnoho zdaru přeje Ivo
5 příspěvků 25.1.09 03:43
Všem se omlouvám - teď vidím, že mi vypadlo to nejdůležitější : je to pro 4 osoby, tak 4 rumpsteaky
Ještě dodávám, že recept je použitelný i na vepřové maso (nejlepší jsou kotlety).
Originální anticuchos /antikučos/ jsou kousky marinovaného hovězího srdce navlečené na klacíku z cukrové třtiny a opékané na dřevěném uhlí. Stejně tak srdce lze nahradit - opět nejlépe na kostky nakrájený kotletami.