Recept Peruánský rumpsteak a la anticuchos

xochitl Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Steaky pomažeme po obou stranách směsí a marinujeme minimálně 2 hodiny v lednici. Grilujeme po obou stranách 5-7 minut, obracíme a přitom potíráme zbylou marinádou, do které jsme přidali stejný díl oleje a vinného octa. Podáváme s vařenou kukuřicí a avokádem.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 03.06.05 vloženo
  • 7439x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2O minut (doba nalo

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 rumpsteaky
  • Směs na naložení :
  • 1 lžička mletého pepře
  • 2 lžičky mletého kmínu
  • 2-3 lžíce ostrého Ajvaru (prodává se v Meinlu) nebo jemného - pak přidáme chilli dle chuti
  • 3-4 stroužky rozetřeného česneku
  • 1 lžička rozemnutého oregana
  • 1 lžíce vinného octa
  • 1 lžíce olivového oleje
  • sůl

Doporučená příloha

  • vařené či restované brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Peruánský rumpsteak a la anticuchos

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Peruánský rumpsteak a la anticuchos

xochitl
5 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Peruánský rumpsteak a la anticuchos

Římský kmín určitě ne.

habana
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Peruánský rumpsteak a la anticuchos

hele, hele, a neměl by ten kmín náhodou bejt římskej kmín?
Nevim, kde by v Perú vzali normální kmín, leda dovoz z Delvity ;-)hehehe

xochitl
5 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Peruánský rumpsteak a la anticuchos

Tak jak to dopadlo ? Doufám, že spokojená… :-)

aarenka
1 příspěvek 25.1.09 03:43
Re: Peruánský rumpsteak a la anticuchos

Asi tento recept zkusím teď v sobotu na chatě, přijde mi dobrý :-)

Ivo
1045 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Peruánský rumpsteak a la anticuchos - xochitle

…tak to do toho receptu dopiš - to bude nejlepší (ne pokaždé se čtou komentáře)

Můj Labužník / Moje recepty / Upravit a je to.

Mnoho zdaru přeje Ivo

xochitl
5 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Peruánský rumpsteak a la anticuchos

Všem se omlouvám - teď vidím, že mi vypadlo to nejdůležitější : je to pro 4 osoby, tak 4 rumpsteaky :-)
Ještě dodávám, že recept je použitelný i na vepřové maso (nejlepší jsou kotlety).
Originální anticuchos /antikučos/ jsou kousky marinovaného hovězího srdce navlečené na klacíku z cukrové třtiny a opékané na dřevěném uhlí. Stejně tak srdce lze nahradit - opět nejlépe na kostky nakrájený kotletami.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Hrachová kaše

Nejlepší recepty

Kuře na medu Kuře na medu
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Karbanátky Karbanátky
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz