Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bulimik Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Recept, který se dá použít i na kuře…
1. zašijeme kůži na krku 2. břišní dutinu naplníme tartarem a přidáme kousek slaniny 3. pečlivě zašijeme, nesmí nic vytékat, zničila by se šťáva 4. položíme do pekáče na prsa 5. navrch poklademe slaninu 6. vedle perličky dáme šalotky, celý česnek, bylinky 7. do pekáče dáme na cca. O,5 cm horkou vodu 8. pekáč zakryjeme alobalem 9. dáme do trouby na 180 C a přikryté pečeme cca.30min 10. sundáme alobal, otočíme na záda a pečeme cca. 20 min 11. znovu otočíme a dopékáme do barvy cca. 30min 12. hotovou perličku vyndáme z pekáče, vytáhneme nitě a pečlivě lžící vyndáme veškerý obsah, který následně použijeme k namáčení masa 13. perličku naporcujeme a sežereme !!! Po celou dobu hlídáme šťávu, aby se nevypařila všechna voda a šťáva se nespekla. Jako příloha jsou prima opečené brambory, já to dávám se špenátem ohřátém na pánvi s oliv. olejem a česnekem
Recept je z kategorií: Drůbež
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Perlička plněná Tartare
1437 příspěvků 23.1.11 17:11
Shira, ďakujem.
117 příspěvků 22.1.11 16:50
V Bratislave perličky z domáceho chovu predáva pán Drienik z bioprevas.sk
Vrelo doporučujem
2 příspěvky 22.1.11 09:19
určitě, zvlášť když mrazáky nejsou v oddělení masa
1437 příspěvků 21.1.11 18:22
no, fakt je, že mäso kupujem u dobrého mäsiara a v OD do oddelenia mäsa veľmi nechodím, musím to napraviť, to som zvedavá, či ju nájdem aj v Bratislave
Příspěvek upraven 21.01.11 v 18:24
2 příspěvky 21.1.11 08:24
Jasně, že dá. V Tescu, Makru atd. Francouzská kvalita
740 příspěvků 21.1.11 07:45
Receptik vyzera zaujimavo
1437 příspěvků 20.1.11 22:28
v Prahe sa dá zohnať perlička?