Recept Perlička plněná Tartare Pro Děti

Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Recept, který se dá použít i na kuře…

Postup

1. zašijeme kůži na krku 2. břišní dutinu naplníme tartarem a přidáme kousek slaniny 3. pečlivě zašijeme, nesmí nic vytékat, zničila by se šťáva 4. položíme do pekáče na prsa 5. navrch poklademe slaninu 6. vedle perličky dáme šalotky, celý česnek, bylinky 7. do pekáče dáme na cca. O,5 cm horkou vodu 8. pekáč zakryjeme alobalem 9. dáme do trouby na 180 C a přikryté pečeme cca.30min 10. sundáme alobal, otočíme na záda a pečeme cca. 20 min 11. znovu otočíme a dopékáme do barvy cca. 30min 12. hotovou perličku vyndáme z pekáče, vytáhneme nitě a pečlivě lžící vyndáme veškerý obsah, který následně použijeme k namáčení masa 13. perličku naporcujeme a sežereme !!! Po celou dobu hlídáme šťávu, aby se nevypařila všechna voda a šťáva se nespekla. Jako příloha jsou prima opečené brambory, já to dávám se špenátem ohřátém na pánvi s oliv. olejem a česnekem

Recept je z kategorií: Drůbež

Nahlásit recept

  • 20.01.11 vloženo
  • 3639x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1,5 hod

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 perlička
  • 20 dkg slaniny resp. špeku
  • 1 kelímek sýra Tartare s bylinkami
  • 3 šalotky
  • 1 palice česneku
  • svazek tymianu, rozmarýnu a šalvěje
  • sůl
  • pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Perlička plněná Tartare

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Perlička plněná Tartare

svato
1423 příspěvků 23.1.11 17:11

Shira, ďakujem.

Shira313
117 příspěvků 22.1.11 16:50

V Bratislave perličky z domáceho chovu predáva pán Drienik z bioprevas.sk
Vrelo doporučujem :-)

bulimik
2 příspěvky 22.1.11 09:19

určitě, zvlášť když mrazáky nejsou v oddělení masa :wink:

svato
1423 příspěvků 21.1.11 18:22

no, fakt je, že mäso kupujem u dobrého mäsiara a v OD do oddelenia mäsa veľmi nechodím, musím to napraviť, to som zvedavá, či ju nájdem aj v Bratislave

Příspěvek upraven 21.01.11 v 18:24

bulimik
2 příspěvky 21.1.11 08:24

Jasně, že dá. V Tescu, Makru atd. Francouzská kvalita :palec:

gaburiatko
740 příspěvků 21.1.11 07:45

Receptik vyzera zaujimavo :)

svato
1423 příspěvků 20.1.11 22:28

v Prahe sa dá zohnať perlička?

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Brambory zapečené s brynzou

Nejlepší recepty

Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz