Recept Perkelt ze zbytků vepřového masa

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Z odřezků od kotlety a příslušných ingrediencí udělám z nouze ctnost s těstovinami.

Postup

Na tuku osmahnu cibulku, přidám maso a orestuju, osolím, opepřím. Přidám hořčici a dle chuti feferonový krém, krátce orestuju a podliju vývarem, přidám kostku maggi a dusím do měkka. Po změknutí přidám konzervu rajčat, orestuju a zahustím záklachkou, povařím a podávám s těstovinami. Zdobím pórkem nadrobno krájeným.

Nahlásit recept

  • 26.03.13 vloženo
  • 4305x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodinka

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 250 - 300 g masa (odřezků)
  • 1 větší cibule
  • vepřové sádlo
  • 2 lžičky hořčice
  • 1 lžička feferonového krému
  • konzervovaná rajčata 240g
  • vývar 1 l
  • 1 lžíce hladké mouky
  • kostka maggi gulášová šťáva
  • sůl, pepř
  • pórek

Doporučená příloha

  • těstoviny

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Perkelt ze zbytků vepřového masa

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
georgehradec
373 příspěvků 27.03.13 19:28

:D Když vkládám, tak taky realizuju. Jó bylo to dobré s italskými nudlemi.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Chilli con carne Chilli con carne
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz