Recept Perkelt ze zbytků vepřového masa

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Z odřezků od kotlety a příslušných ingrediencí udělám z nouze ctnost s těstovinami.

Postup

Na tuku osmahnu cibulku, přidám maso a orestuju, osolím, opepřím. Přidám hořčici a dle chuti feferonový krém, krátce orestuju a podliju vývarem, přidám kostku maggi a dusím do měkka. Po změknutí přidám konzervu rajčat, orestuju a zahustím záklachkou, povařím a podávám s těstovinami. Zdobím pórkem nadrobno krájeným.


Reklama

Nahlásit recept

  • 26.03.13 vloženo
  • 4085x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodinka

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 250 - 300 g masa (odřezků)
  • 1 větší cibule
  • vepřové sádlo
  • 2 lžičky hořčice
  • 1 lžička feferonového krému
  • konzervovaná rajčata 240g
  • vývar 1 l
  • 1 lžíce hladké mouky
  • kostka maggi gulášová šťáva
  • sůl, pepř
  • pórek

Doporučená příloha

  • těstoviny

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Perkelt ze zbytků vepřového masa

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
georgehradec
371 příspěvků 27.03.13 19:28

:D Když vkládám, tak taky realizuju. Jó bylo to dobré s italskými nudlemi.

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Mrkvový salát Mrkvový salát
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz