Recept Perkelt ze zbytků vepřového masa

georgehradec Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Úvod

Z odřezků od kotlety a příslušných ingrediencí udělám z nouze ctnost s těstovinami.

Postup

Na tuku osmahnu cibulku, přidám maso a orestuju, osolím, opepřím. Přidám hořčici a dle chuti feferonový krém, krátce orestuju a podliju vývarem, přidám kostku maggi a dusím do měkka. Po změknutí přidám konzervu rajčat, orestuju a zahustím záklachkou, povařím a podávám s těstovinami. Zdobím pórkem nadrobno krájeným.

Nahlásit recept

  • 26.03.13 vloženo
  • 5634x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodinka

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 250 - 300 g masa (odřezků)
  • 1 větší cibule
  • vepřové sádlo
  • 2 lžičky hořčice
  • 1 lžička feferonového krému
  • konzervovaná rajčata 240g
  • vývar 1 l
  • 1 lžíce hladké mouky
  • kostka maggi gulášová šťáva
  • sůl, pepř
  • pórek

Doporučená příloha

  • těstoviny

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Perkelt ze zbytků vepřového masa

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Perkelt ze zbytků vepřového masa

georgehradec
396 příspěvků 27.3.13 19:28

:D Když vkládám, tak taky realizuju. Jó bylo to dobré s italskými nudlemi.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Plněné vepřové závitky

Nejlepší recepty

Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz