Recept Perkelt ze zbytků vepřového masa

georgehradec Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Úvod

Z odřezků od kotlety a příslušných ingrediencí udělám z nouze ctnost s těstovinami.

Postup

Na tuku osmahnu cibulku, přidám maso a orestuju, osolím, opepřím. Přidám hořčici a dle chuti feferonový krém, krátce orestuju a podliju vývarem, přidám kostku maggi a dusím do měkka. Po změknutí přidám konzervu rajčat, orestuju a zahustím záklachkou, povařím a podávám s těstovinami. Zdobím pórkem nadrobno krájeným.

Nahlásit recept

  • 26.03.13 vloženo
  • 4869x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodinka

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 250 - 300 g masa (odřezků)
  • 1 větší cibule
  • vepřové sádlo
  • 2 lžičky hořčice
  • 1 lžička feferonového krému
  • konzervovaná rajčata 240g
  • vývar 1 l
  • 1 lžíce hladké mouky
  • kostka maggi gulášová šťáva
  • sůl, pepř
  • pórek

Doporučená příloha

  • těstoviny

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Perkelt ze zbytků vepřového masa

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Perkelt ze zbytků vepřového masa

georgehradec
394 příspěvků 27.3.13 19:28

:D Když vkládám, tak taky realizuju. Jó bylo to dobré s italskými nudlemi.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Grilovaná vepřová žebra

Nejlepší recepty

Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz