Recept Perkelt z kapra (pöntypörkölt)

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Kapra očistíme a rozdělíme na porce. Z hlavy a ploutví připravíme malé množství vývaru na podlévání. Na tuku zpěníme jemně nakrájenou cibuli, na ni vložíme porce osoleného kapra a opečeme. Přidáme papriku nakrájenou na nudličky, pokrájená oloupaná rajčata nebo protlak, přisolíme přidáme vývar z hlavy a dusíme 10 minut na mírném ohni, aby se maso kapra nerozpadlo.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 3752x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • asi 1 kg kapra
  • 2 cibule
  • 50 g másla
  • 1 lžička sladké papriky
  • 3 zelené papriky
  • 3 rajčata nebo lžíce rajčatového protlaku
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Perkelt z kapra (pöntypörkölt)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Ořechový koláč Ořechový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz