Recept Pepřený biftek (pfeffersteak)

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso dobře naklepeme, pepř vtlačíme z obou stran do masa a na oleji opečeme po obou stranách. Maso vyjmeme, vložíme cibuli a máslo. Na zpěněnou cibuli vrátíme maso zpět, polijeme koňakem a zapálíme.

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 8206x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 roštěnky nebo řezy ze svíčkové
  • 2 lžíce hrubě drceného pepře
  • 2 lžíce oleje
  • 2 lžíce najemno nasekané cibule
  • 40g másla
  • sůl
  • 1 sklenka(asi 1-2dl koňaku)

Doporučená příloha

  • Podáváme se zeleninovým salátem a smaženými hranolky.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pepřený biftek (pfeffersteak)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Karbanátky Karbanátky
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz