Recept Penne prosciutto, formaggio, piselli

noskovice Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Penne prosciutto, formaggio, piselli

Postup

Zatim, co jsme si dali varit vodu na testoviny, si nakrajime sunku na ctverecky a osmahneme na masle. Pridame hrasek, sul a feferonku. Ja pouzivam hrasek mrazeny, sladoucky a moc ho nevarim. Jenom co musim, aby rozmrznul a ohral se. To uz si rozhodne kazdy sam, jak ho chce. Moje tchyne ho varila v te sunce vic jak pul hodiny. Je potom cely rozblemtany. Kdyz jsou testoviny uvarene (al dente), slijeme je a promichame do nich jak sunku s hraskem, tak i syr a na chvili prikryjeme poklickou, aby se lepe roztavil. Pak uz jen dobrou chut.

Recept je z kategorií: Těstoviny

Nahlásit recept

  • 08.06.08 vloženo
  • 11545x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20-30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 gr testovin Penne rigate
  • 30 dkg sunky nakrajene na platky
  • 30 dkg ementalu nakrajeneho na male kosticky
  • 10-15 dkg zeleneho hrasku
  • kousek masla
  • sul a feferonku.

Doporučená příloha

  • vinecko cervene............

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Penne prosciutto, formaggio, piselli

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Kuře na medu Kuře na medu
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Houbová smaženice Houbová smaženice
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz