Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
esmeralda Australská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
V sekacím robotu si udělejte majonézu .
Přidejte ostatní ingredience a umixujte do hladka.
Nalijte do hezké, olejem vystříkané formy a nechte v lednici zatuhnout.
Vyklopte na talíř a ozdobte.
Recept je z kategorií: Studená kuchyně
slané sušenky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
4813 příspěvků 31.12.09 18:02
taky vzpomínám .
Já už oslavuju, protože nám Nový rok začíná za dvě hodiny.
A jestli nespadnu pod stůl, připiji nejen tobě ale i všem Labužníkům na zdraví.
Dovoluji si opět připomenout tenhle recept, který bude zdobit náš silvestrovský stůl. Je skvělý a když ho spácháte zítra ráno, můžete si na něm ještě večer pochutnat.
, až se nám budou dělat boule za ušima.
Esme, vzpomenem na tebe
4813 příspěvků 25.01.09 03:43
Mrtvolo, jsem ráda že to dopadlo dobře. Mám vždy radost když se něco povede.
Alis, jak praví mrtvola, myslím že by se dal použít i růžový losos.
Nejsem velikým příznivcem ryb a tak druhy moc neanalyzuji. Jak říkal pan Shakespeare: Ryba, co je ryba…(nebo nějak tak podobně ?). Červený losos (aspoň tady) je více ceněný a odráží se to na ceně.
Mousse bude asi světlejší…
Fuj ten tajksl, blbnu - no tak lépe - sandwiche nebo sendviče, doufám že mi stejnojmený lord promine.
Esme, neodjeli. A jestli tak jen proto, že se cpali takovým fofrem, že je možná sklátil žlučník. Už dlouho mi nic tak nechutnalo.
Alis, mě zatáhla známá v Pasově do Metra, kde byla nějaká výhodná akce na různé věci, mezi jiným na tři plechovky Red Salmon po půl kile. Měla jsem je doma už skoro rok, z první jsem spáchala nějaké sendviche, z druhé tohle a tu třetí schovám až budu chystat svatbu a udělám zase tohle. Ale myslím, že by se dal použít i růžový loso.
Esme, co ty na to?
to je recept na párty jako stvořený… jen mi prosím poraďtě, kde se kupuje konzerva červeného lososa? Co to vlastně ten červený losos je? Díky
4813 příspěvků 25.01.09 03:43
doufám že návštěva neodjela hned na pohotovost. Čím jsem starší tím víc mi imponují rychlé recepty.
Tento sklidil několikrát úspěch, to je proč jsem ho přidala na Labužníka.
Happy New Year!
Včera spácháno, dnes vyklopeno z formy a čeká na návštěvu. Vypadá to famosně a co jsme oblízli zbytečky, tak to i famosně chutná. Přitom to se vším všudy netrvalo déle než dvacet minut (tím míním i s přípravou majonézy).
Díky, Esme.