Recept Pelmeně Rossia

Ruská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Podle počtu strávníků si připravíme mleté hovězí a vepřové maso, které smícháme s drobně nakrájenou cibulí, osolíme, opepříme, zalijeme studenou vodou a dáme do chladu. Mezitím vyválíme nudlové těsto a dbáme, aby bylo dosti vláčné. Skleničkou z něj vykrajujeme kolečka, na která klademe lžičkou masovou směs. Těsto přeložíme, konce zamáčkneme a vaříme v osolené vodě, až pelmeně vyplavou. Podáváme je přelité zředěným octem, rozpuštěným máslem a smetanou. Jestli nespotřebujeme všechno, můžeme pelmeně uložit do zásoby do mrazáku, ale chutnají i studené s kečupem nebo sojovou omáčkou.

Recept je z kategorií: Mleté maso

Nahlásit recept

  • 5860x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Ingredience

  • Mleté maso
  • nudlové těsto
  • cibule
  • sůl
  • pepř
  • ocet
  • máslo
  • smetana

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pelmeně Rossia

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Květáková polévka Květáková polévka
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz