Recept Pekingské maso

Pepino Čínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Maso nakrájíme na jemné nudličky, smícháme s rozšlehaným vejcem, vínem, škrobovou moučkou, cukrem, paprikou a zázvorem. Prudce opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji za stálého míchání, přidáme drobně nakrájenou cibuli a kápie. Mícháme dále na pánvi asi 2-3 minuty, pak přidáme sojovou omáčku, špetku glutasolu, případně sůl. Podáváme s rýží a zeleninovým salátem.

Recept je z kategorií: Roštěná

Nahlásit recept

  • 16.06.05 vloženo
  • 10955x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400-600 g hovězích roštěnek nebo svíčkové(příp. i vepřové kýty), 2-3 kápie(červené a zelené, příp. i sterilované, 1 velká cibule, 1 vejce, 1 lžička škrobové moučky, lžíce vína, lžička cukru, lžíce sojové omáčky, špetka zázvoru, špetka pálivé papriky, sůl, olej, glutasol nebo vegeta.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pekingské maso

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz