Recept Pekingské maso

Pepino Čínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Maso nakrájíme na jemné nudličky, smícháme s rozšlehaným vejcem, vínem, škrobovou moučkou, cukrem, paprikou a zázvorem. Prudce opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji za stálého míchání, přidáme drobně nakrájenou cibuli a kápie. Mícháme dále na pánvi asi 2-3 minuty, pak přidáme sojovou omáčku, špetku glutasolu, případně sůl. Podáváme s rýží a zeleninovým salátem.

Recept je z kategorií: Roštěná

Nahlásit recept

  • 16.06.05 vloženo
  • 10077x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400-600 g hovězích roštěnek nebo svíčkové(příp. i vepřové kýty), 2-3 kápie(červené a zelené, příp. i sterilované, 1 velká cibule, 1 vejce, 1 lžička škrobové moučky, lžíce vína, lžička cukru, lžíce sojové omáčky, špetka zázvoru, špetka pálivé papriky, sůl, olej, glutasol nebo vegeta.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pekingské maso

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Květáková polévka Květáková polévka
Koláč s jahodami Koláč s jahodami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz