Recept Pekiňák pro čtyři

zlata Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Opláchnuté zelí a papriku zbavenou jadérek drobně nakrájíme, promícháme s neloupanými nastrouhanými ředkvičkami a na plátky nakrájenou cibulí. Dochutíme špetkou soli a lehounce obrátíme ve smetaně smíchané s balzamicem a olivovým olejem.

Recept je z kategorií: Studená kuchyně

Nahlásit recept

  • 19.10.07 vloženo
  • 2766x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1/2 hod

Ingredience

  • 1/2 menšího čínského zelí
  • 1 červená paprika
  • 1 malá cibule
  • 6 velkých ředkviček
  • 2 PL balzamicového octa
  • 1/2 kelímku sladké smetany
  • 1 KL olivového oleje
  • špetka soli.

Doporučená příloha

  • smíchané s masem v pita chlebu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pekiňák pro čtyři

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Chilli con carne Chilli con carne
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz