Recept Pekiňák pro čtyři

zlata Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Opláchnuté zelí a papriku zbavenou jadérek drobně nakrájíme, promícháme s neloupanými nastrouhanými ředkvičkami a na plátky nakrájenou cibulí. Dochutíme špetkou soli a lehounce obrátíme ve smetaně smíchané s balzamicem a olivovým olejem.

Recept je z kategorií: Studená kuchyně

Nahlásit recept

  • 19.10.07 vloženo
  • 2643x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1/2 hod

Ingredience

  • 1/2 menšího čínského zelí
  • 1 červená paprika
  • 1 malá cibule
  • 6 velkých ředkviček
  • 2 PL balzamicového octa
  • 1/2 kelímku sladké smetany
  • 1 KL olivového oleje
  • špetka soli.

Doporučená příloha

  • smíchané s masem v pita chlebu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pekiňák pro čtyři

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Houbová smaženice Houbová smaženice
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz